Maak kennis met Krista Besselsen

Ik, Krista Besselsen, ben het gezicht en de drijvende kracht achter Krista Besselsen Makelaardij. Ik werk al zo’n 20 jaar in de makelaardij en daardoor heb ik een schat aan ervaring en kennis van de markt. In 2009 ben ik beëdigd als NVM makelaar/taxateur en in 2018 ben ik voor mezelf begonnen.

Ik ben geboren en getogen Apeldoornse, dus ik ken de woningmarkt en de regio op mijn duimpje. Bij alles wat ik doe, staat kwaliteit bovenaan. Ik ga voor écht contact en de beste service voor de koper of verkoper. Ik leef me in en besteed veel tijd en aandacht aan mijn cliënten. Zelfs zo veel, dat het na afronding van een succesvol traject vaak voelt alsof je een goede vriend gedag zegt.

Kennis, ervaring, maar vooral: persoonlijke interesse
Als je Besselsen Makelaardij inschakelt, kun je rekenen op vakkennis, meer dan 20 jaar ervaring, oog voor detail, maar bovenal: persoonlijke aandacht en tijd om aan jouw wensen te voldoen. Zoals ik de tijd neem om jouw woning op zijn best in de markt te zetten, neem ik ook de tijd voor kijkers die komen bezichtigen.

Bij mij geen snelle ‘makelaars-praat’ en ‘quick-win’-trajecten. Ik wil jou écht van dienst zijn. Of je nou een huis zoekt, een huis wil verkopen of een taxatie nodig hebt voor een nieuwe financiering. Ik ben in 2009 beëdigd als NVM-makelaar en ben aangesloten bij Vastgoedcert en NWWI; garantie voor kwaliteit en professionaliteit.

Persoonlijk en gezellig
Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen. Voor een intake met verkopers, maar net zo goed voor een bezichtiging. Het is tenslotte heel belangrijk dat jij je gelukkig voelt met de keuzes die je maakt. Ik begeleid je graag van A tot Z. Dat doe ik professioneel, maar ook met een nuchtere aanpak en normaal taalgebruik. Ik wil dat ons contact gewoon gezellig is. Je kan alles vragen en zeggen en ik zal alles zo goed mogelijk proberen uit te leggen of uit te zoeken. Ook na de overdracht bij de notaris kun je nog bij me terecht. Loop je ergens tegenaan of heb je een vraag? Neem gerust contact op, mijn dienstverlening stopt niet bij de overdracht. Oh, en als ik langskom, hoef je je huisdieren niet op te sluiten, want ik ben dol op dieren!

Profiteer van mijn netwerk
Ik heb mijn kantoor aan huis. Je kunt dus bij mij langskomen om zaken te bespreken, maar natuurlijk kan ik ook bij jou langskomen. Ik werk alleen, maar ik heb een ervaren collega-makelaar als vaste back-up. Mocht ik een keer ziek of op vakantie zijn en heb je een vraag of is er een bezichtiging gepland, dan neemt zij mijn taken over. Ik heb een groot netwerk van professionals zoals een hypotheekadviseur, aannemer en verhuizer. Dus zoek je een vakman, vraag het vooral even aan mij.