Dit zeggen anderen over Besselsen Makelaardij

Regelmatig krijg ik leuke reviews van mensen die een woning gekocht of verkocht hebben. Een greep hieruit vind je hieronder.

Koopster van de Osmiumstraat 4 Apeldoorn

Het hele proces verliep heel snel. Krista stapte in op het moment dat ik al een bezichtiging had afgesproken. Ze schakelde heel snel en heeft mij heel goed begeleid. Deskundig, met aandacht voor mijn wensen. Met een luisterend oor en goede tips. Heel prettig.

Verkopers van de Hattemseweg 77 Apeldoorn

Krista Besselsen Makelaar is gedreven, betrokken en betrouwbaar. Het hele verkoopproces is op een professionele manier met een open communicatie verlopen.

Zo waarderen kopers en verkopers Besselsen Makelaardij op Funda...

9,5

Aankoop

9,5

Verkoop

Verkoopster van de Moeflonstraat 41 Apeldoorn

Het is een hele fijne makelaar, vertrouwd , en fijne service. Ik heb haar nu twee keer gehad bij aankoop van mijn woning en de verkoop er van. Alles liep soepel.

Kopers van de Valkenweg 178 Apeldoorn

Krista is een ontzettend fijne persoonlijke makelaar, waar we heel veel aan hebben gehad. Voelde al snel heel vertrouwd en ze denkt goed met je mee, ook in eventueel oplossingen voor een bepaald aspect. Zonder haar was het ons niet zo snel gelukt om een huis te vinden. Ze staat op elk moment voor je klaar en beantwoord al je vragen. Kijkt ook goed mee bij het bezichtigen van een huis bij de dingen waar je echt op moet letten en zonder haar niet op zou letten. Behartigd onze belangen in communicatie naar de verkopers. Krista is ontzettend betrokken, heeft veel vakkennis en communiceert top en dat hebben wij als iets heel fijns ervaren. Alles ging heel snel en soepel en we konden het goed uit handen geven, omdat Krista alles regelde. Dankbaar voor haar hulp. Zouden haar sowieso weer vragen voor als we ons huis zouden verkopen en/of een nieuw huis gaan kopen.

Verkopers van de Van Houtenstraat 26 Apeldoorn

We zijn erg goed geholpen door Besselsen Makelaardij! We werden goed meegenomen in alle zaken rondom de verkoop van ons appartement. Hier kijken we met een zeer prettig gevoel op terug. Alles werd duidelijk door besproken met ons, zodat we niet voor verassingen kwamen te staan. We zouden daarom deze makelaar aan iedereen aanbevelen.

Koper van de Betsy Westendorpstraat 13 Apeldoorn

Krista is werkelijk een persoonlijke makelaar. Ze behartigt mijn belangen en kijkt mee vanuit mijn wensen. Ze kan goed luisteren, wat een bijzonder talent is. Ze kan haar deskundigheid op een dienstverlenende wijze delen en is duidelijk over wat ze wel en niet kan. Krista is een makelaar die graag naast me heb staan in een gedeelde zoektocht.

Verkopers van de Kaninefatenlaan 4 Apeldoorn

Fijn, laagdrempelig contact. (360)Foto’s en video waren snel gemaakt en van hele goede/realistische kwaliteit. Vragen waren erg snel beantwoord en we werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Een enthousiaste vrouw met kennis van haar vak!